Frontline Tri-act
EFECT REPELENT

împotriva căpușelor și a invaziei insectelor zburătoare

ELIMINĂ

puricii și căpușele

PROTEJEAZĂ

câinele - zi de zi

împotriva căpușelor și a invaziei insectelor zburătoare

Primăvara și vara, câinele poate fi atacat de insecte zburătoare (flebotomi, țânțari și muște de grajd) și căpușe. Înțepăturile lor pot fi fie nedureroase fie extrem de dureroase sau chiar să provoace reacții alergice. Mai mult de atât insectele pot transmite boli grave.
Frontline Tri-act are un efect repelent de lungă durată împotriva insectelor zburătoare și împotriva căpușelor.

puricii și căpușele

La fel ca și pentru oameni, atacurile paraziților sunt foarte incomode și pentru câini. Căpușele se fixează pe câine și se hrănesc cu sânge timp de mai multe zile. În timp ce se hrănește, o căpușă femelă se poate mări de 120 de ori față de dimensiunea sa inițială. Puricii se pot înmulți foarte repede și pot infesta atât câinele cât și mediul în care trăiește.
Tratându-vă cainele în fiecare lună cu Frontline Tri-act puteți elimina foarte repede puricii, înainte de depunerea ouălor și căpușele înainte de a se fixa pe câine.
Asigurați astfel un tratament cu efect rapid împotriva infestărilor, evitând transmiterea bolilor răspândite de acești paraziți și prevenind înmulțirea puricilor din casa dumneavoastră.

Frontline Tri-act ucide, de asemenea, flebotomii și muștele de grajd.

câinele zi după zi

Paraziții pot transmite diverse boli câinelui: flebotomii pot transmite leishmanioza, țânțarii pot transmite dirofilarioza cardiovasculară, virusul West Nile și alți viruși, căpușele pot transmite babesioza și boala Lyme, etc. Puricii pot transmite tenia. Aceste boli se pot manifesta prin simptome diferite cum ar fi: febră, letargie, anemie, pierderea în greutate sau pot fi chiar fatale.
Zi după zi, Frontline Tri-act îi asigură câinelui un nivel ridicat de protecție împotriva paraziților care sunt purtătorii acestor boli.

ESTE DISPONIBIL ÎN CINCI FORME DE PREZENTARE

Alegeți pipeta corespunzătoare greutății câinelui dumneavoastră.
Pentru mai multe informații solicită sfatul medicului veterinar. A nu se utiliza la pisici sau iepuri.

MOD DE ADMINISTRARE

1.Desigilați pipeta și aplicați direct pe pielea câinelui, în două locuri: unul la baza gâtului deasupra omoplaţilor şi cealălalt pe linia mediană a gâtului între baza craniului şi omoplaţi.

2.Nu mângâiați câinele imediat după aplicare și nu-l îmbăiați timp de 48 ore după aplicare.

3.Soluția se distribuie pe suprafața pielii și rămâne activă timp de o lună. Poate fi aplicată din nou la fiecare 4 săptămâni. Respectați acest interval.

Urmărește spotul TV